Priser
RPA INTRODUKTION

Sådan kan du digitalisere dine forretningsprocesser med RPA

Sådan kan du digitalisere dine forretningsprocesser med RPA

- til IT- og administrative medarbejdere -

Priser

Alle kan lære at lave RPA-robotter – og alle fortjener at have en RPA-robot til rådighed.

Vi har designet et introduktionsforløb, som gennem en omhyggelig sammensat programstruktur, giver dig en solid forståelse af Robotic Process Automation (RPA).

I løbet af kurset vil vi ikke kun dække grundlæggende begreber inden for RPA, men også fokusere på at give dig et dybere indblik i potentialet i automatisering af forretningsprocesser. Vi vil træne dig i at få et helhedsbillede af, hvordan RPA kan integreres i din virksomhed og give dig evnen til at identificere områder, hvor det kan skabe værdi.

Vi vil give dig muligheden for at udforske og oprette mindre RPA-robotter på egen hånd, så du kan omsætte din nye viden til praktisk kunnen. Der vil også være fokus på at gennemgå, hvordan man on-boarder en softwarerobot i jeres eksisterende processer og arbejdsflow. Ved at gennemgå processen trin-for-trin vil det give jer en klar forståelse af, hvordan I implementerer RPA robotter i jeres virksomhed. I forlængelse heraf vil vi se på vedligeholdelsesaspekterne af en softwarerobot. Vi vil dele best-practice og strategier for at sikre, at jeres softwarerobotter forbliver effektive over tid.

Kurset indeholder to sessioner á 3 timers varighed og er virksomhedsspecifikt. Således vil kurset tage højde for virksomhedens kerneområde og samtidig være tilpasset deltagernes nuværende kompetencer og erfaringer med forretningsprocesser, excel m.v.

Målgruppe A: IT-medarbejdere eller medarbejdere med lettere programmeringserfaring, herunder VBA, Macro eller andet.

Målgruppe B: Administrative eller koordinerende medarbejdere, der ønsker mere detaljeret træning i RPA-scripting i Microsoft Power Automate, CFO, bogholdere, controllere, administrative medarbejdere indenfor HR, indkøb, logistik, salg.

Take aways

  • Hvordan man forstår strukturen i og laver enkle robotter
  • Hvordan man scripter, dokumenterer og beskriver robotter
  • Hvordan man identificerer de største gevinster og implementere automation, så der maksimalt hensyn til medarbejdere og virksomhedstruktur

Vi vil sikre, at alle føler sig inkluderet og i stand til at engagere sig aktivt i undervisningen. Vi ønsker at give dig den mest fleksible oplevelse, så kurset kan enten afholdes online eller i virksomhedens egne faciliteter.

Kurset kan holdes som et dagskursus i ECIT Automates lokaler i Aarhus eller København. Alternativt kan første kursusgang afholdes onsite hos jer, hvilket giver os muligheden for at skabe en direkte interaktion og introduktion til emnet. Anden kursusgang kan afholdes onsite eller online – afhængig af hvad vi/I finder mest hensigtsmæssigt.

Priser
Prisen er inkl. materialer og caseøvelser pr. deltager. 


1 deltager = DKK 9.900 kr.
Pr. ekstra deltager = DKK 3.500 kr.

Klippekort
Har du et en klippekortsordning ved os vil prisen svare til følgende:

1 deltager = 6 klip
Pr. ekstra deltager = 3 klip

Læs mere om vores klippekortsordning her.

Indhold dag 1

Indhold dag 2

 

Kontakt os

Kontaktdetaljer

Telefon: +45 24 47 77 27
Mail: info.automate@ecit.dk

Følg os

Social links

Find os

Adresse

Rudolfgårdsvej 1B,
8260 Viby