Priser
Kom sikkert i gang med digital automatisering
Priser

Denne workshop er skræddersyet til at hjælpe jer med at afdække, hvor digital automatisering kan skabe betydelige forbedringer i jeres forretning og øge jeres konkurrenceevne.

Vi har stor erfaring med at rådgive og udvikle RPA-løsninger til kunder, der har til formål at gøre hverdagen mere problemfri, effektivisere arbejdet og reducere mængden af administrativt arbejde, der normalt udføres for menneskehånd. På den måde kan softwarerobotter varetage en eller flere af jeres tidskrævende arbejdsopgaver – og der bliver frigivet mere tid til værdiskabende arbejde.

Beskrivelse af workshoppen

Formålet med denne udviklingsworkshop er at hjælpe jer med at identificere og realisere gevinster gennem digital automatisering og digital assistance. Dette vil blive gjort gennem en dybdegående analyse af jeres virksomhedsprocesser og forretningsstruktur. Målet er at identificere områder, hvor RPA kan integreres for at automatisere rutineprægede arbejdsopgaver.

Optimering gennem digital automatisering

I vil blive præsenteret for de strategiske fordele ved RPA-teknologien. Ved hjælp af vores Growth Map vil vi kortlægge de mest oplagte muligheder for digital automatisering i jeres virksomhed og vurdere dem i forhold til de nødvendige ressourcer til etablering og vedligeholdelse i forhold til de forventede gevinster. Dette vil resultere i en oversigt over processer, der kan automatiseres med fordelagtige omkostninger.

Vi vil også have fokus på at gennemgå, hvordan man on-boarder en softwarerobot i jeres eksisterende processer og arbejdsflow. Ved at gennemgå processen trin-for-trin skal det give jer en klar forståelse af, hvordan I kan begynde at implementere RPA i jeres virksomhed. I forlængelse heraf vil vi se på vedligeholdelsesaspekterne af en softwarerobot. Vi vil dele best practise og strategier for at sikre, at jeres softwarerobotter forbliver effektive over tid.

Vi lægger særlig vægt på at sikre, at økonomi og resultater er tæt forbundne. Vi vil tage jer med op ad digitaliseringstrappen trin for trin, så I kan høste fordelene i takt med, at I implementerer de digitale processer. Vores mål er at hjælpe jer med at optimere jeres forretning og opnå en forbedring af jeres effektivitet og resultater gennem digital transformation.

Output fra workshoppen

Takeaways fra workshoppen samt supplerende materiale, der vil blive tilsendt efter endt workshop.

  • Jeres foretning og dens kerneprocesser indtegnet i Growth Map, så er det er nemt at overskue.
  • En digital udviklingsplan, der indeholder en beskrivelse af de økonomiske rammer – og hverledes der bør prioriteres.
  • En oversigt over hvilke processer I har i jeres virksomhed, der kvalificerer sig til at blive løst af digitale assistenter samt de økonomiske rammer for integration, drift og vedligeholdelse.
  • Planlægnings-, dokumentations- og budgetteringsværktøjer.
  • On-boarding af softwarerobotter i jeres eksisterende processer og arbejdsflow.
  • Vedligeholdelse af en softwarerobot, best practise og strategier.

Prissætning

Workshop inkl. Growth Map analyse = DKK 20.000 kr.

Workshop ekskl. Growth Map analyse = 12.500 kr.

Kontakt os

Kontaktdetaljer

Telefon: +45 24 47 77 27
Mail: info.automate@ecit.dk

Følg os

Social links

Find os

Adresse

Rudolfgårdsvej 1B,
8260 Viby