ECIT Automate bruger som udgangspunkt to RPA-teknologier: Microsoft Power Automate og UIPath. 

Microsoft Power Automate (inkl. Power BI og Power App)

Det er Microsoft Power Automate, vi anbefaler til langt de fleste formål med de applikationer, vi typisk arbejder med i skandinaviske virksomheder. Microsoft er på kort tid kommet langt med RPA-teknologien og den er helt bestemt moden til at blive bredt anvendt.

Styrken ved Microsoft Power Automate ligger i den gode integration med Microsofts teknologi. Svagheden er, når vi skal håndtere mange robotter på én gang.

Derfor har vi udviklet vores egen løsning til det: Vi bruger vores RPA-robotter til at passe de andre RPA-robotter og give os overblikket over den generelle driftssituation.

UIPath

UIPath er den ledende RPA-teknologi på markedet, og den producent, der har været på banen længst tid.

I forhold til Microsofts løsning adskiller den sig primært i form af stærkere management-værktøjer og en bedre understøttelse af driftstankegange i store enterprise-miljøer. Ulempen er prisen, og at det i en Microsoft verden er en anden teknologi, der skal spille op mod microsoft applikationerne.

Så de fleste vil få mest ud af deres investering ved at bruge pengene på at bygge robotter i stedet for at betale licenspenge.

Lad os arbejde sammen

kontakt os

Er du interesseret i få løst dine manuelle, repetitive opgaver af RPA-robotter? Har du spørgsmål til hvordan RPA-automatisering foregår, eller hvilke opgaver, der kan løses af vores digitale assistenter?

Kontakt en af vores medarbejdere, og hør mere om hvordan administrative robotter kan spare tid for dig og dine kolleger!