Priser
INDKØB
Priser

Ryk for ordrebekræftelse

Den digitale assistent analyserer virksomhedens økonomisystem for indkøbsordre, der ikke har en bekræftet leveringstid. I tilfælde af manglende bekræftet leveringstid følger den digitale assistent op på leverandøren ved at sende en påmindelse via e-mail.


Overblik over pris og tilgængelighed

Den digitale assistent giver et overblik og lagersituationen med tilhørende priser på en række ønskede varer, ved løbende at opdatere informationerne, virksomheden bruger til at gøre status.

For at løsningen kan integreres i virksomheden, kræver det, at leverandøren har oplysninger liggende digitalt.

RPA

RPA til Indkøbsfunktioner
Integration til økonomisystem

FORDELE

Spar tid
Opfølgninger sker automatisk
Bedre overblik

Redefinerer du jeres måde at tænke på jeres arbejdskraft, bliver I ikke bare digital ready, I får også mere tid til de ekstra sjove opgaver, der kan rykke jeres bundlinje.”

PER LOLK - ECIT Automate

“Når du fjerner de kedelige, manuelle opgaver fra din erfarne medarbejders bord, får vedkommende tid til langt mere værdiskabende arbejde. Det giver en bedre arbejdsdag for medarbejderen, og det er godt for alle.”

PER LOLK - ECIT Automate
UDVALGTE KUNDER

Lad os arbejde sammen

Kontakt os

Er du interesseret i få løst dine manuelle, repetitive opgaver af RPA-robotter? Har du spørgsmål til hvordan RPA-automatisering foregår, eller hvilke opgaver, der kan løses af vores digitale assistenter?

Kontakt en af vores medarbejdere, og hør mere om hvordan administrative robotter kan spare tid for dig og dine kolleger!