Priser
MARKETING
Priser

Digitale assistenter kan anvendes i mange marketingkontekster, og de fleste manuelle og repetitive opgaver, der udføres ved hjælp af mus og tastatur, kan automatiseres. Hér finder du eksempler på, hvad kunder hos ECIT Automate tidligere har ønsket at få automatiseret.


Priskonfigurator

Den digitale assistent fungerer som et prisberegningsværktøj, der tilpasser prisen på et produkt i henhold til kundens præferencer, herunder tilvalg og fravalg. Ved hjælp af en matematisk formel baseret på de indtastede oplysninger og produktønsker på virksomhedens hjemmeside, evaluerer den digitale assistent de forskellige faktorer og estimerer den eksakte pris. Kunden vil blive præsenteret resultatet som en tilbud med en ønsket detaljeret beskrivelse.

Denne løsning kan integreres på alle produkter / tjenester, hvor prisen kan variere baseret på en række foruddefineret faktorer.


Ajourføring af kundedata

Den digitale assistent sikrer en automatisk synkronisering af kundedata mellem ERP-systemet, CRM-systemet og CVR-registeret. Dette resulterer i opdaterede data, der er ensartede på tværs af platformene. Når en ændring foretages i et system, synkroniseres det automatisk til de pågældende systemer.

RPA

Marketingfunktioner
Opdatering af kundedata

FORDELE

Unikke specialfunktioner
Færre manuelle opgaver

Redefinerer du jeres måde at tænke på jeres arbejdskraft, bliver I ikke bare digital ready, I får også mere tid til de ekstra sjove opgaver, der kan rykke jeres bundlinje.”

PER LOLK - ECIT Automate

“Når du fjerner de kedelige, manuelle opgaver fra din erfarne medarbejders bord, får vedkommende tid til langt mere værdiskabende arbejde. Det giver en bedre arbejdsdag for medarbejderen, og det er godt for alle.”

PER LOLK - ECIT Automate
UDVALGTE KUNDER

Lad os arbejde sammen

KONTAKT OS

Er du interesseret i få løst dine manuelle, repetitive opgaver af RPA-robotter? Har du spørgsmål til hvordan RPA-automatisering foregår, eller hvilke opgaver, der kan løses af vores digitale assistenter?

Kontakt en af vores medarbejdere, og hør mere om hvordan administrative robotter kan spare tid for dig og dine kolleger!