Priser

TIDSREGISTRERING/LØN

Priser

Ud fra medarbejdernes registreringer i et tidsregistreringssystem (f.eks. Kala, Timeguro eller lig.) sørger den digitale assistent for at flytte registreringer fra timeregistreringssytem over i løn- og ERP-systemet. På den måde udbetales den rigtige løn og der foretages korrekt registrering af fravær.

Processen kører med 14 dages frekvens i takt med tidspunkterne for lønudbetaling.

Redefinerer du jeres måde at tænke på jeres arbejdskraft, bliver I ikke bare digital ready, I får også mere tid til de ekstra sjove opgaver, der kan rykke jeres bundlinje.”

PER LOLK - ECIT Automate

“Når du fjerner de kedelige, manuelle opgaver fra din erfarne medarbejders bord, får vedkommende tid til langt mere værdiskabende arbejde. Det giver en bedre arbejdsdag for medarbejderen, og det er godt for alle.”

PER LOLK - ECIT Automate
UDVALGTE KUNDER

Lad os arbejde sammen

Kontakt os

Er du interesseret i få løst dine manuelle, repetitive opgaver af RPA-robotter? Har du spørgsmål til hvordan RPA-automatisering foregår, eller hvilke opgaver, der kan løses af vores digitale assistenter?

Kontakt en af vores medarbejdere, og hør mere om hvordan administrative robotter kan spare tid for dig og dine kolleger!